Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان دبیر اجرایی ششمین کنفرانس ملی مهندسی برق و سیستم‌های هوشمند از آغاز به کار دبیرخانه این کنفرانس در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد خبر داد.

ایمان صادق‌خانی در گفت‌وگو با ایسنا با اعلام این خبر، اظهار کرد: ششمین کنفرانس ملی مهندسی برق و سیستم‌های هوشمند در روزهای دهم و یازدهم خردادماه ۱۴۰۱ در دانشکده مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد و با مشارکت مرکز تحقیقاتی ریزشبکه‌های هوشمند، مرکز تحقیقاتی پردازش دیجیتال و بینایی ماشین، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، انجمن علمی دانشجویی مهندسی برق و انجمن مهندسین برق و الکترونیک ایران (IEEE) شاخه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این کنفرانس در پی شیوع ویروس کرونا و به دلیل رعایت پروتکل‌های بهداشتی، به‌صورت نیمه حضوری برگزار خواهد شد.

عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد، هدف از برگزاری این کنفرانس را ایجاد محیطی پویا برای به اشتراک‌گذاری و بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین دستاوردهای علمی و فنی در حوزه صنعت برق دانست و گفت: این کنفرانس در شش محور موضوعی اصلی مهندسی قدرت، مهندسی کنترل، مهندسی مخابرات، مهندسی الکترونیک، مهندسی پزشکی بیوالکتریک و مهندسی کامپیوتر برگزار می‌شود.

عضو مرکز تحقیقاتی ریزشبکه‌های هوشمند با اشاره به سخنان اخیر مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت توسعه هوش مصنوعی به عنوان یک مسئله مهم و آینده‌ساز، گفت: با توجه به استقرار دبیرخانه کنسرسیوم هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد و امکانات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری این واحد دانشگاهی، ارائه آخرین یافته‌ها در زمینه کاربرد سیستم‌های هوشمند در صنعت برق از اهداف مهم این کنفرانس است.

صادق خانی، برگزاری نشست‌های علمی و فنی، کارگاه‌های تخصصی، سخنرانی‌های کلیدی و مسابقات مهیج را از برنامه‌های جانبی این کنفرانس ملی اعلام کرد و افزود: از تمام پژوهشگران و متخصصان فعال در صنعت برق دعوت می‌شود که آخرین یافته‌های خود را برای داوری از طریق وبسایت کنفرانس به دبیرخانه این رویداد ارسال کنند. علاقه‌مندان تا آخر فروردین‌ماه ۱۴۰۱ برای ارسال آثار خود فرصت دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد سیستم های هوشمند مهندسی برق کنفرانس ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۱۳۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان گفت: راه‌اندازی خط تولید توربین‌های کوچک مقیاس، خط تولید شناور‌های کوچک وتولید دیوار‌های سبک بتنی و بلوک‌های ژِئوپلیمری، توسعه گلخانه‌های تولید بذر و تولید دام‌های اصلاح نژاد شده را در دستور کار امسال دارد.
پیمان داوری، دستیابی به تولید بذر هیبرید خیار به رقم ۱۰ میلیون در سال را از افتخارات این واحد دانشگاهی دانست و به تشریح برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان در حوزه مهارت و کارآفرینی در سال جاری پرداخت.
وی گفت: مجوز‌های تأسیس مدرسه عالی مهارتی پرورش دام و صنایع تبدیلی از اصفهان و تهران اخذ شده که امسال راه‌اندازی می‌شود و هنرستان مکاترونیک و تربیت‌بدنی نیز با دریافت موافقت استان در انتظار صدور مجوز از تهران بوده که با دریافت مجوز، این مدارس راه‌اندازی خواهند شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان افزود: با توجه به کیفیت بالای حبوبات تولیدشده در منطقه در حوزه بسته‌بندی حبوبات و دریافت سیب سلامت اقدامات خوبی صورت گرفته و در مرحله دریافت مجوز هستیم.
پیمان داوری گفت: در زمینه تولید چیپس میوه و پاپریکا دو واحد تولیدی در دانشگاه مستقر شده‌است که تولیدات آنها در سال جاری با برند دانشگاه استانداردسازی، بسته‌بندی و به بازار عرضه خواهند شد.
وی افزود: در بخش دام، برای تولید زالو برنامه ریزی شده و امسال ۲۰۰ هزار قطعه زالو تولید می‌شود.
داوری، ۱۲ هسته و چهار واحد فناور را در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان مشغول به کار دانست وگفت: از واحد‌های مستقر، یک شرکت در حوزه تولید بذر هیبرید، یک شرکت در حوزه کشت بافت گیاهی و تولید گیاهان خوراکی شناسنامه‌دار، یک شرکت در حوزه توسعه نرم افزار و یک شرکت در حوزه بتن فعال بوده؛ هسته‌های فناور مستقر، عمدتا در حوزه آموزشی فعال هستند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان افزود: به‌تازگی یک هسته در حوزه هوش مصنوعی و یک هسته در حوزه تولید توربین‌های کوچک مقیاس و یک هسته در حوزه غربالگری زالو‌های ایرانی و یک هسته در زمینه ساخت شناور‌های کوچک در واحد مستقر شده‌است.
پیمان داوری گفت: در کشت‌بافت گیاهی سیب زمینی به ارقام تولید ۱۵۰ هزار نشا و تولید ۵۰۰ هزار غده سیب زمینی شناسنامه‌دار رسیدیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان با اشاره به دستاورد‌های این واحد دانشگاهی در سال گذشته افزود: تولیدات دانش‌بنیان واحد دهاقان در سال گذشته در حوزه مهندسی کشاورزی و در زمینه تولید بذر هیبرید و کشت بافت بوده در زمینه تولید بذر هیبرید خیار به رقم ۱۰ میلیون بذر در سال نزدیک شده‌ایم و درباره کشت بافت گیاهی سیب زمینی به ارقام تولید ۱۵۰ هزار نشا، تولید ۵۰۰ هزار غده سیب زمینی شناسنامه‌دار در انواع بانبا، جلی، آگریا، اسپریت، کولومبا و سانته رسیده‌ایم.

دیگر خبرها

  • تحول بی‌واسطه با مردم
  • قهرمانی تیم والیبال کارکنان دانشگاه آزاد میانه در مسابقات منطقه دو شمال‌غرب کشور
  • مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) گامی به سوی یکپارچگی در معماری
  • سومین کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار می‌شود
  • از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده
  • معرفی برگزیدگان مسابقات تنیس روی میز و بدمینتون منطقه یک کشور
  • جزئیاتی از سهم 60 درصدی سوابق تحصیلی در آزمون سراسری
  • امضا دو تفاهم نامه علمی در همایش ملی تحول دیجیتال
  • بازگشت دوباره رشته پرستاری به دانشگاه آزاد بوشهر
  • رقابت داوطلبان آزمون سراسری در سروستان